Κατηγορία προϊόντων

Hangzhou Zhengjiu μηχανήματα κατασκευής Co, Ltd

Διεύθυνση:#82-18, ShuiZhu Keng, Νανσάν χωριό, Lushan βιομηχανικό πάρκο, Fuyang, Zhejiang επαρχία

Τηλ:+ 86-571-63168668

Τηλέφωνο:+ 86-18867530518

Φαξ:+ 86-571-63168686

E-mail:elianeying@live.cn

Ιστοσελίδα: www.zjdistillery.com


Μεγάλο μέγεθος συσκευής ζύμωσης μπύρας όγκου

Μεγάλο μέγεθος συσκευής ζύμωσης μπύρας όγκου

Βασικές πληροφορίες Είμαστε επαγγελματίας κατασκευαστής εξοπλισμού brewpub μπύρας, και παράγουν εξοπλισμό ζυθοποιίας μπύρας με ημερήσια παραγωγή που κυμαίνεται από 100L έως 2000L. Οι καλύτερες λύσεις και σχέδιο έργου μπορούν να γίνουν για το σχέδιο εξοπλισμού μπύρας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, έτσι θα θέλατε να μας πείτε τι είναι ...

Detailed description

Βασικές πληροφορίες

Συσκευασία: Κιβώτιο Προδιαγραφές: CE / ISO9001
Εμπορικό σήμα: Μηχανήματα Zhengjiu Προέλευση: Hangzhou, Κίνα
Μπύρα Εξοπλισμός Μπύρας: 500L Εξοπλισμός μπύρας Brewpub Materail: S. S 304
Κωδικός ΕΣ: 84384000 Παραγωγική ικανότητα: 60PCS / έτος σύμφωνα με τις πωλήσεις

Είμαστε επαγγελματίες κατασκευαστής εξοπλισμού ζύμωσης brewpub, και παράγουν εξοπλισμό ζυθοποιίας μπύρας με ημερήσια παραγωγή που κυμαίνεται από 100L έως 2000L. Οι καλύτερες λύσεις και σχέδιο έργου μπορούν να γίνουν για το σχέδιο εξοπλισμού μπύρας σύμφωνα με την απαίτησή σας, έτσι θα θέλατε να μας πείτε ποια είναι η απαίτησή σας και να μας στείλετε περισσότερες πληροφορίες, θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ζυθοποίησης για τη ζυθοποιία. Ο εξοπλισμός μπύρας ζυθοποιίας είναι μια καλή επιλογή για την παμπ ή το εστιατόριο που παρασκευάζει τη μπύρα για τον πελάτη στη σκηνή. Εκτός αυτού, μπορούμε επίσης να προμηθεύσουμε τον εξοπλισμό μπύρας ζυθοποιίας. Έχετε επίσης τις επιλογές να είστε σε θέση να γεμίσετε την μπύρα σε βαρέλια ή μπουκάλια για να δημιουργήσετε ένα εργοστάσιο ζύθου ζυθοποιίας.

Επιθυμείτε να λάβετε την ερώτησή σας.


Zhengjiu Μηχανήματα είναι ένας από τους κορυφαίους Κίνας σε όλο τον όγκο των παραγωγών ζύθου εξοπλισμού ζύθου και τους προμηθευτές, καλώς ήρθατε να αγοράσετε την έκπτωσή μας και το φθηνό ευρύ μέγεθος του όγκου του συστήματος ζύμωσης εξοπλισμού μπύρας ή χονδρικής χαμηλή τιμή μεγάλου μεγέθους του όγκου σύστημα ζύμωσης εξοπλισμού μπύρας γίνεται στο Hangzhou Κίνα από το εργοστάσιό μας.

Hot Tags: ευρύ μέγεθος του όγκου σύστημα ζυθοποιίας μπύρα Κίνα, Hangzhou, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, χαμηλή τιμή, αγοράζουν έκπτωση, γίνεται στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Feedback