Σπίτι > Σχετικά με εμάς
Κατηγορία προϊόντων

Hangzhou Zhengjiu μηχανήματα κατασκευής Co, Ltd

Διεύθυνση:#82-18, ShuiZhu Keng, Νανσάν χωριό, Lushan βιομηχανικό πάρκο, Fuyang, Zhejiang επαρχία

Τηλ:+ 86-571-63168668

Τηλέφωνο:+ 86-18867530518

Φαξ:+ 86-571-63168686

E-mail:elianeying@live.cn

Ιστοσελίδα: www.zjdistillery.comH ANGZHOU ZHENGJIU MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD. είναι επαγγελματίας κατασκευαστής ζυθοποιίας, ζύμωσης και απόσταξης, με προηγμένη ομάδα διαχείρισης, ισχυρή ομάδα Ε & Α και εξειδικευμένους εργαζόμενους για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη δοκιμή προϊόντων. Επίσης, η αξιόπιστη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντα έτοιμη να παρέχει στους πελάτες μας καλύτερη εξυπηρέτηση και να λύσει προβλήματα για τους πελάτες μας.

 

Η εταιρεία μας είναι μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη,   την κατασκευή, την πώληση, την εγκατάσταση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση εξοπλισμού ζυθοποιίας,   εξοπλισμό αποστακτηρίων,   δεξαμενές επεξεργασίας τροφίμων και ποτών και πολλά άλλα!   4 κύρια προϊόντα μας είναι τα εξής:

1) Εξοπλισμός ζυθοποιίας που περιλαμβάνει μεγάλο και μεσαίου μεγέθους ζυθοποιείο, σύστημα Saccharification,   δεξαμενή ζύμωσης,   φωτεινή δεξαμενή,   εξοπλισμό διήθησης, εξοπλισμό διάδοσης ζυμομυκήτων, σύστημα καθαρισμού CIP και πολλά άλλα είδη βοηθητικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών σας στο ζυθοποιείο.

       

2) Εξοπλισμός αποστακτηρίου που περιλαμβάνει τα δοχεία μας και τα παγωτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως για την απόσταξη στο σπίτι και για εργαστηριακές δοκιμές. Το πολύπλοκο μας σύστημα απόσταξης μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τα εργοστάσια ζυθοποιίας όσο και για τα οινοποιεία, καθώς και για κάθε είδους αλκοολούχο ποτό.


3) Μηχανήματα Τροφίμων και Ποτών, συμπεριλαμβανομένων των δεξαμενών αποθήκευσης από ανοξείδωτο χάλυβα υγιεινής, δεξαμενές ανάμειξης, δεξαμενή θέρμανσης και ψύξης, δεξαμενή γάλακτος, δεξαμενή ζύμωσης, δεξαμενές ζύμωσης, μηχάνημα γαλακτωματοποίησης, μηχανή παρασκευής κρέμας, Εξοπλισμός Αποστείρωσης, Εξοπλισμός Ζύμωσης, Λέβητες τύπου σάντουιτς, Καθαρισμός στις μηχανές θέσης και σειρά φίλτρων.


4) Εξοπλισμός Επεξεργασίας Νερού που περιλαμβάνει ένα πλήρες σύνολο συστημάτων επεξεργασίας νερού και εξοπλισμό σταθερής παροχής νερού.   Παρέχουμε επίσης τμήματα επεξεργασίας νερού όπως φίλτρα ακριβείας, φίλτρα κασέτας, σπίτια μεμβράνης, σύστημα καθαρισμού νερού, συστήματα αντίστροφης όσμωσης και πολλά άλλα.   Στα μηχανήματα Zhengjiu είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας παρέχοντας τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον αντίκτυπο των επιχειρηματικών πελατών μας,   προμηθευτές,   υπαλλήλους,   κοινότητες καθώς και το περιβάλλον.


ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ Ξεκινήστε από τις Φεβρουάριος, 2017

IMG_8311.JPG IMG_8317.JPG

1 (23) .jpgIMG_7625.JPG

Map.png

Εδώ είναι το γραφείο μας στο νέο εργοστάσιο:


Εδώ είναι η νέα προβολή βίντεο εργοστασίων με τους υπαλλήλους μας στη συνάντηση κάθε πρωί:

Θα μιλήσουμε για το πρόγραμμα παραγωγής καθημερινά, θα κάνουμε ένα πρόγραμμα εργασίας.

Factory Meeting .jpg

Εδώ είναι το παλιό τηλεοπτικό show εργοστασίων με το παλιό εργοστάσιο των εργαζομένων μας (προηγουμένως ένα): 正久全体合照.JPG